Conference League

Μία αγωνιστική στον Τραπ για τη σύρραξη στο ΠΑΟΚ-Άιντραχτ - Αναμονή για τον Μεϊτέ

Ο Κέβιν Τραπ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την κόκκινη που αντίκρυσε στη σύρραξη μετά το φινάλε του ΠΑΟΚ-Άιντραχτ. Στον «δικέφαλο του βορρά» περιμένουν την τιμωρία του Σουαλιό Μεϊτέ.

Δραματικό ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ, καθώς μετά το σφύριγμα της λήξης υπήρξε ένταση μεταξύ παικτών στη φυσούνα, η οποία κατέληξε στην αποβολή των Κέβιν Τραπ και Σουαλιό Μεϊτέ.

Στον «δικέφαλο του βορρά» περιμένουν την ενημέρωση από την UEFA για την ποινή που θα εκτίσει ο Μεϊτέ για την αποβολή του, ωστόσο οι... διαθέσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ίσως γίνονται εμφανείς από την τιμωρία του Τραπ.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τερματοφύλακας θα εκτίσει ποινή μόλις μιας αγωνιστικής για τη δική του αποβολή στο ίδιο παιχνίδι, όντας μάλιστα ο αρχηγός της ομάδας του, όπως ανακοίνωσε η Άιντραχτ.

Σε περίπτωση που ο Μεϊτέ τιμωρηθεί επίσης για ένα ματς, τότε θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της με την Αμπερντίν στη Σκωτία (26/10) και θα είναι διαθέσιμος για το δεύτερο παιχνίδι με τους Σκωτσέζους στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x